Scholingsvouchers post-hbo Energietransitie

 

Mogelijkheid tot kosteloos om- en bijscholen in de regio

Vanuit de Regio Deal Maritiem Cluster Kop van Noord-Holland en het Ontwikkelfonds van Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid (RPAnhn) zijn 12 scholingsvouchers beschikbaar gesteld voor de post-hbo Energietransitie. Deze opleiding van Inholland Academy in Schagen start in september 2024.

Waarom deze opleiding?
Het stimuleren van een Leven Lang Ontwikkelen (LLO) en het aanmoedigen van talentontwikkeling zijn van essentieel belang voor het behouden van kennis en kunde in NHN. Dit is belangrijk voor de economische vitaliteit en duurzame ontwikkeling van de regio. Ook is er een groeiende behoefte aan specialisten voor de energietransitie. Daarom start in september 2024 de post-hbo opleiding Energietransitie van Inholland Academy in Schagen.

Voor wie?
Met de scholingsvouchers kan deze deeltijdopleiding vrijwel kosteloos gevolgd kan worden door inwoners en werkenden in de regio Noord-Holland Noord.

Voorwaarden
Voorwaarden zijn dat je woonachtig of werkzaam bent in Noord-Holland Noord en dat je op basis van jouw vooropleiding en/of praktijkervaring toelaatbaar bent tot de opleiding.

Aanmelden en informatie
De opleiding Energietransitie NHN start op vrijdag 27 september 2024 in Schagen. Kijk voor meer informatie op  https://www.inholland.nl/academy/opleidingen/energietransitie/energietransitie-noord-holland-noord/programma/.

De lessen vinden plaats op donderdagavond en een enkele keer op vrijdag overdag. 

Wil je kans maken op één van de scholingsvouchers? 
Lever je motivatiebrief,  diploma en CV in via de website van Inholland Academy.